OZALJ

Objekt se nalazi u samom centru Ozlja na adresi Kolodvorska 1/a. U blizini objekta nalazi se Gradska uprava, Policijska uprava, Dom zdravlja, autobusni te željeznički kolodvor.

Objekt se  sastoji od 8 poslovnih prostora na 4 etaže (prizemlje+2 kata + potkrovlje) . Nosiva konstrukcija objekta je masivna- zidovi i stropovi su od opeke i armiranog betona. Svi unutarnji prostori su ožbukani i obojani. Ugrađena je vanjska aluminijska bravarija i PVC stolarija, te unutarnja aluminijska bravarija i drvena stolarija. Na podovima je postavljen parket ili keramičke pločice, ovisno o namjeni prostorije. Okoliš zgrade je uređen. Neprodani prostori  nalaze se u potkrovlju:

  • PP6-86,24m² je završen u cijelosti.
    Namjena: poslovna- 3 ureda, hodnik, ?ajna kuhinja, sanitarije
  • PP7-59,44m² je u ROH BAU izvedbi
    Namjena: poslovna
  • PP8-50,75m² je u ROH BAU izvedbi
    Namjena: poslovna

 

Pogledajte više informacija:

ozalj thumb
Ozalj - Katalog

 

Komercijala

Mob:

099 2636 257
098 365 664

Tel:
047 609 500
047 609 502

E-mail:
maja.j.macan@ab-gradnja.hr

josip.radman@ab-gradnja.hr

Kako bi ova web stranica radila pravilno, kako bismo bili u stanju vršiti daljnja unaprjeđenja stranice, u svrhu poboljšavanja vašega iskustva pregledavanja, ova stranica mora na vaše računalo spremiti malenu količinu informacija (kolačića). Korištenjem web stranice pristajete na uporabu kolačića. Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, no neke njezine mogućnosti Vam neće biti dostupne.