Uspješno završen projekt «Implementacija IKT rješenja za poboljšanje poslovnih procesa u AB gradnja d.o.o.»

Završnim aktivnostima oko integracije ERP sustava i edukacije zaposlenika AB gradnje d.o.o., okončan je projekt «Implementacija IKT rješenja za poboljšanje poslovnih procesa u AB gradnja d.o.o.».

Tijekom 12 mjeseci, u AB gradnja d.o.o. je implementiran novi ERP sustav, programska rješenja za poslovanja u građevinarstvu i upravljanju projektima, programi za crtanje (ProgeCAD), program za zaštitu na radu, zaštitu okoliša i zaštitu od požara, nadograđena je postojeća mrežna infrastruktura, nabavljena je nova računalna oprema (računala, prijenosna računala), unaprijeđena je razina sigurnosti pohrane i upravljanja podacima, uz osposobljavanje djelatnika za rad na novim programskih rješenjima.

Navedeno je financirano sredstvima Europskog fonda za regionalni razvoj u okviru Poziva na dostavu projektnih prijedloga «Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti MSP u područjima s razvojnim posebnostima kroz informacijske i komunikacijske tehnologije (IKT). Ukupna vrijednost projekta bila je 1.355.912,50 kn, a iznos dobivenih bespovratnih sredstava je 856.936,70 kn.

Sadržaj teksta isključiva je odgovornost AB gradnje d.o.o.

indeksirajProjekt “Implementacija IKT rješenja za poboljšanje poslovnih procesa u AB gradnja d.o.o.» financira se iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Kako bi ova web stranica radila pravilno, kako bismo bili u stanju vršiti daljnja unaprjeđenja stranice, u svrhu poboljšavanja vašega iskustva pregledavanja, ova stranica mora na vaše računalo spremiti malenu količinu informacija (kolačića). Korištenjem web stranice pristajete na uporabu kolačića. Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, no neke njezine mogućnosti Vam neće biti dostupne.