Implementacija IKT rješenja za poboljšanje poslovnih procesa u AB gradnja d.o.o.

AB gradnja d.o.o.  provodi projekt „Implementacija IKT rješenja za poboljšanje poslovnih procesa u AB gradnja d.o.o.“ . Projekt je započeo 15. veljače 2017. i traje 12 mjeseci. Cilj projekta je doprinijeti razvoju poslovanja poduzeća AB gradnja d.o.o. kontinuiranom primjenom informacijsko komunikacijskih tehnologija u poslovnim procesima tvrtke i upravljanju tvrtkom. U projektu će se osigurati implementacija ERP sustava koji će objediniti 10 različitih poslovnih procesa, također će se osuvremeniti računalna oprema i software za poslovanje u građevinarstvu uz pripadajuću mrežnu infrastrukturu.

Ukupna vrijednost projekta je 1.355.912,50 kn, od čega su bespovratna sredstva 856.936,70 kn i financiraju se iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa Konkurentnost kohezija. – ovaj projekt će značajno unaprijediti upravljački dio poduzeća te će našim zaposlenicima pružiti trenutno najkvalitetniji software i opermu koja se može naći na tržištu.

indeksirajProjekt “Implementacija IKT rješenja za poboljšanje poslovnih procesa u AB gradnja d.o.o.» financira se iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Kako bi ova web stranica radila pravilno, kako bismo bili u stanju vršiti daljnja unaprjeđenja stranice, u svrhu poboljšavanja vašega iskustva pregledavanja, ova stranica mora na vaše računalo spremiti malenu količinu informacija (kolačića). Korištenjem web stranice pristajete na uporabu kolačića. Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, no neke njezine mogućnosti Vam neće biti dostupne.