Završna faza provedbe projekta Implementacija IKT rješenja za poboljšanje poslovnih procesa u AB gradnja d.o.o.

Projekt "Implementacija IKT rješenja za poboljšanje poslovnih procesa" u AB gradnja d.o.o. koji se provodi uz sufinanciranje Europskog fonda za regionalni razvoj ulazi u završnu fazu provedbe. U tijeku su završne aktivnosti instalacije mrežne opreme te povezivanje s ERP sustavom koje provode tvrtke Comel d.o.o. i IPC d.o.o. Do veljače 2018. godine preostala je nabava i instalacija softwarea za graditeljstvo i programskih rješenja za crtanje s edukacijom zaposlenika te stavljanje ERP sustava u punu funkciju.

Realizacijom ovih rješenja optimizirat će se poslovni procesi, a neposredno će to utjecati i na rast prihoda te povećanje broja zaposlenih.

Projekt se provodi u sklopu Poziva na dostavu projektnih prijedloga ?Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti MSP u područjima s razvojnim posebnostima kroz informacijske i komunikacijske tehnologije (IKT).
Ukupna vrijednost projekta je 1.355.912,50 kn, a iznos bespovratnih sredstava je 856.936,70 kn.

 

indeksiraj Projekt “Implementacija IKT rješenja za poboljšanje poslovnih procesa u AB gradnja d.o.o.» financira se iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Kako bi ova web stranica radila pravilno, kako bismo bili u stanju vršiti daljnja unaprjeđenja stranice, u svrhu poboljšavanja vašega iskustva pregledavanja, ova stranica mora na vaše računalo spremiti malenu količinu informacija (kolačića). Korištenjem web stranice pristajete na uporabu kolačića. Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, no neke njezine mogućnosti Vam neće biti dostupne.